Over ons

Over ons

Binnenkomen bij Beau Boetiek is een ware beleving voor al je zintuigen. Het is meer dan een stijlvolle damesboetiek met een uniek merkenpakket. Bij Beau Boetiek shop je niet alleen bijzondere merken, maar ontwikkel je samen met de Beau stylist je eigen persoonlijke stijl.

Tevens bieden wij ook een totale Beau Experience met private shopping, geven wij inspiratie en styling tips met Beau Looks en organiseren wij regelmatig Beau Events. De belangrijkste missie die wij hebben is een vrouw compleet te kleden, hierbij staat persoonlijke service voorop. Wij nemen graag de tijd voor je, lekker rondkijken, passen en genieten van een heerlijke vers gezette kop thee of koffie.

Beau Boetiek staat voor unieke, kwalitatief goede en betaalbare dames mode. Kom langs in Haaksbergen, laat je inspireren, en stap binnen in de wereld van Beau!

Wist u dat. . .

Beau Boetiek in 2015 door de inwoners van Haaksbergen gekozen is tot

Gezelligste winkel in Haaksbergen.

Over Aukje

Mijn naam is Aukje van Doorn – Borgelink en ik heb in Haaksbergen op een unieke locatie mijn droom winkel kunnen realiseren.

Na een aantal jaar in het onderwijs gewerkt te hebben bleef de mode mij trekken. In 2011 ben ik geswitcht van carrière en ben de mode ingegaan. Mijn eerste functie was in het westen van het land waar ik als labelmanager werkte voor een mode label. Hierin merkte ik dat het contact met de klant in de winkel miste. Ik hou ervan klanten te helpen en adviseren zodat ze tevreden de deur uitgaan.

Toen het prachtige pand naast de winkel van mijn moeder vrij kwam, heb ik geen moment getwijfeld en heb ik de stap gezet.

Bij mij in de winkel kun je terecht voor een volledige outfit, maar ook voor dat schattige armbandje of die leuke oorbellen. Ben je in de buurt laat je dan verrassen door wat Beau Boetiek jou te bieden heeft.

Ik adviseer en help je graag!

aukje

Binnen kijken bij beau!

Beau Experience

Ooit al eens een kledingwinkel voor jou alleen willen hebben, of een gezellige kledingparty met al je vriendinnen willen organiseren? Beau Experience biedt private shopping mogelijkheden, kledingparty’s op locatie en zelfs personal shopping aan voor iedere vrouw en elk budget.

Een drukke baan, opgroeiende kinderen of geen tijd/zin om tijdens drukke winkeltijden de stad in te gaan? Herken jij jezelf hierin, dan is de Beau Experience echt iets voor jou! Winkelen buiten de reguliere openingstijden of samen met vriendinnen een avondje relaxed shoppen onder het genot van een hapje en drankje. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Direct Aanmelden

Beau Events

Bij Beau Events geven wij een totaal overzicht van alle evenementen die wij organiseren. Dit zijn evenementen zoals de Dames verwen avond en Bubbels Beats & Bites.

Daarnaast kan je bekijken aan welke evenementen Beau Boetiek deelneemt. Hieronder vallen bijvoorbeeld het Blankenburgerstraat Spektakel wat met de ondernemers van de Blankenburgerstraat wordt georganiseerd en het Fashion Food Festival dat plaatsvind in het hele centrum van Haaksbergen.

Kijk hieronder welke evenementen jij echt niet mag missen!

Bekijk alle events

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze Beau Mail

Schrijf je in
voor onze Beaumail

Beau Looks

Beau Looks is er om jou te helpen je eigen persoonlijke stijl te vinden. Dit doe ik door te kijken naar de verschillende figuur types, en aan de hand daarvan geef ik suggesties die het beste bij jou figuur passen. Hierbij houd ik rekening met kleuren die je goed staan en vormen en lijnen die je sieren. Ook  geef ik tips om tot de perfecte set of combinatie te komen. Zo kan je thuis je kleding met veel plezier dragen, en combineren met wat je al in de kast hebt hangen.

Bekijk alle looks