Laden Evenementen

Afgelopen Evenementen

Evenementen Search and Views Navigation

Evenement Views Navigation

april 2018

Koningsdag Haaksbergen

J april 2018 | 10:00 - 23:00
Haaksbergen, centrum
Haaksbergen, Nederland
+ Google Maps

Volop festiviteiten voor jong en oud in en rondom het dorp. Beau Boetiek is deze dag gesloten. (TIP: Onze webshop is deze dag wel voor u geopend.)

Meer weten »

juni 2018

Hoksebarge Preuft

J juni 2018 | 17:00 - J juni 2018 | 17:00
Markt, Markt
Haaksbergen,
+ Google Maps

Begin de zomer smakelijk. Kom naar de gezellige proeverij op de markt in Haaksbergen en geniet van diverse lekkere gerechtjes. Tijdens Hoksebarge Preuft laten diverse horeca ondernemers uit Haaksbergen en omgeving u genieten van allerlei heerlijkheden. De lekkerste hapjes en drankjes worden allemaal tegen een kleine prijs aangeboden. Beau Boetiek is tijdens dit evenement geopend, lekker proeven na een heerlijk dagje shoppen.

Meer weten »

augustus 2018

Kunstmarkt Haaksbergen

J augustus 2018 | 10:00 - 17:00
Haaksbergen, centrum
Haaksbergen, Nederland
+ Google Maps

Kunstmarkt Kunstkiek'n in Haaksbergen. Kom naar de kunstmarkt rondom de Pancratius kerk en laat u verrassen door de veelzijdigheid aan creativteit. Straattheater en muziek maken het extra gezellig. Kunstmarkt Ruim 100 kunstenaars uit binnen- en buitenland zijn aanwezig met een grote diversiteit aan kunst: schilderijen (olie en acryl), houtsculpturen, edelsmeden, glaskunst, beeldhouwwerken, boetseerwerken, textielkunst etc zijn te vinden op de kunstmarkt. Straattheater Dit jaar is er ook weer verrassend levend straattheater tijdens de Kunstmarkt.

Meer weten »

november 2018

Black Friday Weekend

J november 2018 | 09:30 - J november 2018 | 17:00
Blankenburgerstraat, Blankenburgerstraat
Haaksbergen,
+ Google Maps

Black Friday is dé dag waarop jij alles wat je wilt van Beau Boetiek met spectaculaire korting koopt. Black Friday? Waar op de beruchte zwarte zaterdag de wegen vol staan, staan op Black Friday de winkelstraten vol. Dat heeft overigens niets met elkaar te maken. Black Friday is de vrijdag na de Amerikaanse feestdag Thanksgiving. Op deze vrijdag geven retailers kortingen tot wel tientallen procenten. Geen wonder dus dat de winkelstraten vol staan. Ook hier in Nederland, waar het fenomeen Black Friday…

Meer weten »

Koopzondag Haaksbergen

J november 2018 | 12:00 - 17:00
Blankenburgerstraat, Blankenburgerstraat
Haaksbergen,
+ Google Maps

Lekker shoppen? De koopzondagen zijn hiervoor een uitstekende gelegenheid. De winkels zijn open en het is extra gezellig. In Haaksbergen kun je prima terecht, er is voor ieder wat wils. Vanzelfsprekend onthaalt de horeca je gastvrij met een kop koffie, lekkere lunch of gezellig drankje na het winkelen en parkeren is gratis. Natuurlijk is onze gezellige boetiek ook geopend vanaf 12:00 uur.

Meer weten »

december 2018

Winter Wonder Weekend & Koopzaterdagavond

J december 2018 | 17:00 - J december 2018 | 17:00
Markt, Markt
Haaksbergen,
+ Google Maps

Tijdens het Winter Wonder Weekend zaterdag 15 december en zondag 16 december zal het centrum van Haaksbergen omgetoverd zijn in kerstsfeer. Op de markt de grote kerstboom, bomen met sfeerlichten, de straten versierd met groen, twinkelende lichtjes en stemmingsvolle muziek. Op de markt komt weer een levende kerststal van Scoutinggroep De Klomp, alsmede de Schaapskudde van Haaksbergen. Verder zijn er verschillende activiteiten op de Markt en in de omliggende straten zijn er natuurlijk verschillende kraampjes ter promotie van het goede…

Meer weten »

maart 2019

Engelse Mijlenloop

maart 24 | 12:00 - 17:00
Markt, Markt
Haaksbergen,
+ Google Maps

De Engelse Mijlenloop is een stratenparcours door het prachtige natuurgebied tussen Haaksbergen en Buurse en vindt traditiegetrouw plaats op de eerste lentezondag. De winkels zijn deze zondag geopend van 12:00 tot 17:00 uur en het gehele centrum is in Engelse sfeer.

Meer weten »

Blankenburgerstraat Spektakel

maart 30 | 11:00 - 17:00
Blankenburgerstraat, Blankenburgerstraat
Haaksbergen,
+ Google Maps

ZATERDAG 30 maart zal alweer de 12e editie van het Blankenburgerstraat – Spektakel plaatsvinden. De ondernemers van de Blankenburgerstraat hebben samen een evenement georganiseerd om zo de straat in de belangstelling te laten staan. Zaterdag 30 maart vanaf elf uur, zal de straat omgetoverd worden in een geweldig spektakel, waar voor jong en oud wat te beleven is. Er is voor de kinderen een springkussen en een ballonnenclown / goochelaar aanwezig. Om 11.00 uur, 13.00 uur en om 15.00 uur…

Meer weten »

mei 2019

Dames Verwenavond

mei 14 | 19:00 - 22:00
Beau Boetiek, Blankenburgerstraat 16
Haaksbergen, Overijssel 7481EB Nederland
+ Google Maps
Dames Verwenavond

De zon laat zich eindelijk weer zien, de temperatuur stijgt en de dagen worden langer: Kortom het is weer tijd voor de voorjaar editie van onze verwenavond. Zin in een avondje tijd voor jezelf? Eventjes niet hollen, vliegen, draven. Je een paar uur niet alleen partner, moeder of vriendin maar vooral vrouw voelen.   Meld je aan via Facebook of in de winkels, om zeker te zijn van een plekje.

Meer weten »

Meimarkt met Koopzondag

mei 19 | 12:00 - 17:00
Beau Boetiek, Blankenburgerstraat 16
Haaksbergen, Overijssel 7481EB Nederland
+ Google Maps

De Meimarkt 2019 is vernieuwd! Alle winkels in het centrum trekken deze dag naar buiten met een kraam, uitstalling en/of activiteit voor hun deur. Verder in de straten muziek van lokale bandjes, basisschoolkinderen uit Haaksbergen bieden voor een habbekrats tweedehandsspullen aan en er is volop kermispret op de voorjaarskermis. De Meimarkt start om 12.00 uur. Alle winkels en natuurlijk ook Beau Boetiek zijn vanaf dan ook geopend. Rond 17.00 uur zijn de Meimarktactiviteiten afgelopen, maar de horeca natuurlijk nog niet.…

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen

De waardering van www.beauboetiek.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 98 reviews.