Wat is Beau Experience?

Ooit al eens een kledingwinkel voor jou alleen willen hebben, of een gezellige kledingparty met al je vriendinnen willen organiseren? Beau Experience biedt private shopping mogelijkheden, kledingparty’s op locatie en zelfs personal shopping aan voor iedere vrouw en elk budget.

Private Shopping

Veel vrouwen hebben weinig tijd om te winkelen. Een drukke baan, opgroeiende kinderen of geen zin om tijdens drukke winkeltijden de stad in te gaan. Herken jij jezelf hierin, dan is private shopping echt iets voor jou! Bij Beau Boetiek kan je winkelen buiten de reguliere openingstijden. Maak je private shopping afspraak door middel van het formulier en vink het vakje ‘Private Shopping’ aan. Tevens is het mogelijk om samen met vriendinnen of collega’s een avondje relaxed te shoppen onder het genot van een hapje en drankje. Tip: via de reserveer optie is het ook mogelijk om alvast een aantal favoriete kledingstukken te reserveren. De kledingstukken hangen dan op de aangegeven datum voor je klaar.

Beau op Locatie

Woon je verder weg of heb je geen tijd om naar onze winkel te komen, dan komt Beau naar je toe! Het is mogelijk om Beau op locatie te plannen vanaf 8 personen. Maak je afspraak door middel van het formulier en vink het vakje ‘Op Locatie’ aan.

Beau Personal Shopper

Een kast vol kleding maar ‘niets’ om aan te trekken, of met lege handen thuiskomen na een vermoeiende dag shoppen? Personal Shopper Aukje gaat samen met jou opzoek naar de perfecte outfit, helemaal afgestemd op jou wensen en budget. Plan een afspraak met jou eigen personal shopper door het vakje ‘Personal Shopper’ aan te vinken.

 

Afspraak maken