Wat is Beau Experience?

Ooit al eens een kledingwinkel voor jou alleen willen hebben, of een gezellige kledingparty met al je vriendinnen willen organiseren? Beau Boetiek biedt private shopping mogelijkheden, op locatie en zelfs Personal Shopping aan voor iedere vrouw en elk budget. Wij bieden u deze service kosteloos aan.

Private Shopping

Veel vrouwen hebben weinig tijd om te winkelen. Een drukke baan, opgroeiende kinderen of geen zin om tijdens drukke winkeltijden de stad in te gaan. Herken jij jezelf hierin, dan is private shopping echt iets voor jou! Bij Beau Boetiek kan je winkelen buiten de reguliere openingstijden. Tevens is het mogelijk om samen met vriendinnen of collega’s een avondje relaxed te shoppen onder het genot van een hapje en drankje.

Beau op Locatie

Woon je verder weg, is het lastig of heb je geen tijd om naar onze winkel te komen, dan komt Beau Boetiek naar je toe! Maak je afspraak door middel van het formulier en vink het vakje ‘Op Locatie’ aan.

Personal Shopping

Zoek je een mooie outfit voor een speciale gelegenheid, het nieuwe modeseizoen of een nieuwe baan? Of ben je toe aan een geheel nieuwe look? Jouw personal shopper Aukje, leert je door middel van een volledige pasvorm- en stijlanalyse je mooiste punten te accentueren en de leukste looks samen te stellen. Met extra aandacht, leuk én gemakkelijk shoppen!

Afspraak maken

Vul online het onderstaand formulier in. Geef je datumvoorkeur op en aan de hand van een paar korte vragen krijgen wij al een goede indruk van je smaak en stijl. Tip: via de reserveer optie is het ook mogelijk om alvast een aantal favoriete kledingstukken te reserveren. De kledingstukken hangen dan op de aangegeven datum voor je klaar.

Telefonisch intakegesprek

Je wordt binnen 5 werkdagen persoonlijk benaderd door Aukje, jouw personal shopper. Tijdens een telefonisch intakegesprek worden je wensen en eventuele vragen doorgenomen. Ook wordt er samen met je een definitieve afspraak vastgelegd.

Uw Personal Shop-sessie
Wij ontvangen je met koffie of thee en je maakt kennis met jouw personal shopper. De intake wordt nogmaals doorgesproken. Voor de spiegel vindt je persoonlijke figuuranalyse plaats. Vervolgens ga je samen met de personal shopper de winkel door om te shoppen, te passen en te analyseren. Samen met de personal shopper kom je zo tot een perfecte outfit die helemaal bij jou past.

Afspraak maken